Hop til hovedindholdet

SektorCERT logo

SektorForum LIVE!

Vis lignende arrangementer


Dato og tid

Tirsdag d. 3. oktober 2023 kl. 09:00 til 16:00

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 27. september 2023 kl. 13:00

Sted

Volkerts Fylke , Dalbygade 40D, 6000 Kolding Volkerts Fylke
Dalbygade 40D
6000 Kolding

Konference 2023

 


Den 3. oktober afholder SektorCERT igen SektorForum LIVE!

SektorForum LIVE! er skabt for at give dansk kritisk infrastruktur (bla. fjernvarme, el, transport og gas) en mulighed for, i et lukket forum, at udveksle erfaringer samt få ny viden om cybersikkerhed indenfor kritisk infrastruktur.

SektorForum LIVE! afholdes i Kolding og vil indeholde 6 indlæg fra både egne samt eksterne indlægsholdere. Fokus er cybersikkerhed indenfor industrielle kontrolsystemer og kritisk infrastruktur generelt.

Konferencen er kun for medlemmer af SektorCERT. 

Vi kan allerede nu løfte sløret for de indlægsholdere, der deltager på dagen:
 

"Leverandører og Supply Chain"

Mikael Vingaard er en af landets ledende OT-sikkerhedsspecialister. I dette indlæg fortæller han om sikkerhed i leverandørkæden med fokus på OT, og hvordan han selv har arbejdet med at afdække sårbarheder hos leverandørerne.

"Fra IT-kaos til NIS2"

Vordingborg Forsyning har været gennem en længere rejse fra ingen IT-strategi, ingen IT-politik og ingen IT-afdeling til i dag hvor der både arbejdes med IT, OT, sikkerhed, NIS2 m.m. i hele forsyningen. Jesper Bolin og Lars Borris Jensen vil fortælle om denne rejse, og dele ud af deres erfaringer og oplevelser.

”Threat Intelligence”

Eitan Levi fra SektorCERT fortæller, hvordan vi bruger Threat Intelligence hos SektorCERT, både til de indre processer og til at give værdi til medlemmerne.

”Leverandører i relation til nedbrud”

DSB driver en stor del af Danmarks kritiske infrastruktur på transportområdet.
CISO, Sune Mortensen, fortæller om leverandørsikkerhed med udgangspunkt i "lessons learned", fra en sikkerhedshændelse hos en leverandør i 2022, som medførte, at en lang række tog stod stille.

"Udvidet monitorering"

Udvidet monitorering er en tillægsydelse fra SektorCERT, som gør det muligt at få hjælp til at opdage og reagere på cyberangreb direkte på laptops og servere.
René Levin fra Ewii og Finn Junker fra TVIS fortæller om deres erfaringer med Udvidet Monitorering og hvordan det indgår som et vigtigt led i den samlede sikkerhed hos selskaberne.

"NIS2"

Sirid Halager fra Energistyrelsens Center for Beredskab, fortæller om styrelsens arbejde med NIS2 og den kommende danske regulering for både fjernvarme og el.

 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

SektorCERT
Tlf: +45 88327140
info@energicert.dk

Kontaktinformation til arrangør

SektorCERT
Tlf: +45 88327140
info@energicert.dk